Werken bij

NCCW is een moderne ICT-dienstverlener met een rijke historie. Wij bieden een totaaloplossing, gebaseerd op onder meer de nieuwste internettechnologie voor de woningcorporatiebranche. Daarnaast heeft NCCW een van de grootste datacenters van Nederland. 

Sinds 2016 zijn we onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux. NCCW vormt hiermee één van de verticals (Vastgoed) van TSS. 

Daar wil je toch graag bij werken (of werken aan je opleiding)!

"Wij zoeken (ICT-)specialisten en professionals die graag willen werken bij een innovatief bedrijf met een rijke historie."

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Werken bij NCCW

Je bevindt je op de recruitmentsite van NCCW
Op deze site vind je meer informatie over onze organisatie, vacatures en allerlei andere relevante zaken over werken bij NCCW met het doel je zo goed mogelijk te informeren. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

NCCW als werkgever
NCCW behoort tot de top van ICT-dienstverleners van Nederland en heeft professionals ook echt iets te bieden. Namelijk een organisatie met veel knowhow van complexe systemen, gebaseerd op state-of-the-art technologie, onder andere Cloud Computing (OpenText), Business Proces Management (BPM), het modernste SAAS-center van Europa en ERP-systemen.

Nieuwsgierig?
Benieuwd naar onze omgeving met diverse mogelijkheden? Een functie waarbij je samenwerkt met professionals in een kennisintensieve organisatie? En vind je een fijne werksfeer en een goede balans tussen werk en privé belangrijk? Wij ook! Laten we eens van gedachten wisselen en neem vrijblijvend contact met ons op.

Sollicitatieprocedure

Spreekt NCCW als organisatie en een specifieke functie je aan?

Dan kun je twee dingen doen. Zo kun je, als je nog wat meer over ons en de baan wil weten, eerst telefonisch contact opnemen met Carolien Maarschalkerweerd (036-539 19 19). Maar je kunt natuurlijk ook direct solliciteren via de website.

Bereikbaarheid

Goed bereikbaar, en dat zónder file!
Almere is een van de zeldzaam goed bereikbare locaties in de regio Midden Nederland.


Grotere kaart weergeven