Sollicitatieprocedure

Helder en transparant
Spreken NCCW als organisatie en een specifieke functie je aan? Als je meer over ons en de baan wil weten, kun je twee dingen doen. Zo kun je eerst telefonisch contact opnemen met Carolien Maarschalkerweerd (Recruitmentmanager). Maar je kunt natuurlijk ook direct solliciteren via de website.

Stap 1
Wanneer je het online-sollicitatieformulier hebt ingevuld én je cv plus motivatie als bijlage hebt bijgevoegd en verstuurd, dan ontvang je van ons automatisch een ontvangstbevestiging.

Stap 2
Daarna worden je gegevens intern afgestemd met de juiste lijnmanager. Uiteraard worden deze geheel vertrouwelijk behandeld. Vervolgens krijg je bericht of we je willen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stap 3
Het eerste gesprek voer je altijd met de manager óf een medewerker van de betreffende afdeling en de Recruitmentmanager. Tijdens dit gesprek kijken we wie je bent, wat je zoekt in een functie en wat je ambieert in je loopbaan. Natuurlijk vertellen we in dit gesprek ook graag meer over NCCW, onze cultuur en de uitdagingen van de organisatie. Als wij beiden een match zien na dit eerste gesprek, volgt een tweede gesprek. Het tweede gesprek voer je met mogelijk toekomstige collega's van de afdeling waar je gaat werken. In dit gesprek wordt inhoudelijk dieper ingegaan op de functie en op je kennis van de gestelde criteria. En natuurlijk willen we ervaren of er ook wederzijds 'een click' is.

Stap 4
Als naar aanleiding van dit gesprek beide partijen nog steeds enthousiast zijn, volgt een assessment. Hierin wordt gekeken naar je capaciteiten en persoonlijkheid. Nadat het assessmentrapport met je is besproken, beslissen we of we overgaan tot het aanbieden van een arbeidsovereenkomst.

Zorgvuldig
Wij zoeken naar de optimale match tussen sollicitanten en NCCW. Om deze te onderzoeken doorloop je bij ons een standaard - maar zorgvuldig -  ingerichte sollicitatieprocedure. In totaal neemt de procedure - vanaf de ontvangstbevestiging tot het moment waarop je een arbeidsovereenkomst krijgt aangereikt - doorgaans een aantal weken in beslag.

Een assessment maakt standaard deel uit van de procedure.