Factuur App

Een factuur goedkeuren of tekenen vanuit uw luie stoel? Dat kan met de Factuur App! Via de handige app houdt u met een swipe naar links of rechts uw facturatieproces up-to-date. De app is eenvoudig te gebruiken op tablet en smartphone, ieder tijdstip en op iedere locatie.

 

In de Factuur App staan de facturen voor u klaar. Het goedkeuren, tekenen en/of afkeuren kan snel gebeuren door de factuur op basis van de meest essentiële factuurgegevens simpelweg te swipen naar links of rechts. Wilt u meer informatie over de factuur, dan kunt u hierop inzoomen. U krijgt dan de beschikking over de status van de factuur, notitie en factuurhistorie, crediteurgegevens, factuurregels, termijnen, boekingsregels en gekoppelde bijlagen. 

'U maakt niet alleen het facturatieproces maar ook uw werkdag efficiënter'.

Door gebruik te maken van de Factuur App worden facturen sneller betaald (of afgekeurd), wordt de doorlooptijd verkort en is er meer inzicht in het proces.

Dashboard
Naast dat u (afhankelijk van uw rechten) de facturen kunt goed/afkeuren en tekenen, krijgt u d.m.v. een handig dashboard inzicht waar welke factuur zich in het proces bevindt. 

De Factuur App is geïntegreerd in het digitale factuurproces van NCCW. Maakt u gebruik van dit proces dan kan de App snel en eenvoudig worden geïmplementeerd.  

We zetten een paar voordelen voor u nog eens op een rijtje:

- Met één beweging facturen goed-/afkeuren of tekenen
- Facturatieproces up-to-date houden waar en wanneer u dat uitkomt
- Snel en uitgebreid zoeken
- Meerdere facturen tegelijkertijd behandelen
- Facturen op detailniveau kunnen bekijken
- Overzichtelijk dashboard

Geïnteresseerd? Vul hieronder uw gegevens in.