Inspectie App steeds populairder bij corporaties

05 december 2017

Steeds meer corporaties maken voor het inspecteren van de woning gebruik van de Inspectie App van NCCW. Zo kozen afgelopen periode onder meer Woonbedrijf Westvoorne, Velison Wonen en Woningstichting Vaals om aan de slag te gaan met de handige mobiele applicatie.  

Inspectie App
De Inspectie App is het middel bij uitstek voor de inspecteur om met een tablet de voor- en of eindopname op locatie af te handelen. De gehele inspectie en aanverwante zaken kunnen worden afgehandeld zonder extra handmatige handelingen om de vastgestelde inspectieresultaten in het backofficesysteem te registreren. Uit de inspectie voortvloeiende afspraken of kosten kunnen door de huurder worden geaccordeerd. De Inspectie App is eenvoudig te bedienen, overzichtelijk en snel.
 
Gebreken kunnen worden vastgelegd met herstelmaatregelen en een foto. Bij het gebrek wordt vermeld wie het gebrek gaat herstellen. Bij het ontbreken van een verbinding kan te allen tijde de inspectie worden afgerond, zonder onderbreking van het werk. De gebreken, herstelmaatregelen en eventuele kosten worden overzichtelijk getoond.

Backoffice
Zonder extra handmatige handelingen worden de vastgestelde inspectieresultaten in het backofficesysteem geregistreerd.

Voordelen
- Eenvoudig te bedienen, ook als de verbinding wegvalt
- Geen vast format: flexibel instelbaar
- Overzichtelijke gebrekenlijst
- Foto’s kunnen worden toegevoegd
- Directe kostenopgave per mail
- Integratie primair systeem (o.a. BIS NOA)
- Overzichten in backoffice
- Integratie IntraWIS

Ook interesse in de Inspectie App? Klik hier