Introductie Qonsío

02 november 2017

Per 1 november 2017 introduceren wij een nieuwe merknaam: Qonsío. Het blijft onderdeel van NCCW en gaat zich apart positioneren om zo te focussen op specifieke financiële oplossingen die complementair zijn aan het primaire systeem.

Zoals eind juni aan u gemeld zijn we bij NCCW aan de slag gegaan met 2 business units met ieder hun eigen focusgebied.

1. Ilse Rosendaal focust zich als Managing Director met haar unit op het primair systeem BIS dat wordt getransformeerd naar een all-in concept (XBIS Online) en wat als één geïntegreerde oplossing wordt aangeboden, inclusief een huurders- en medewerkersportaal, ESB-dienst en ketenprocessen.

2. Peter Bos focust zich als Managing Director met zijn unit op het bedienen van de markt met dienstverlening en toonaangevende expertsoftware ten behoeve van bedrijfsondersteunende en financiële processen, welke samen met sterke partners Unit4 en Ortec Finance worden ontwikkeld. Deze producten zijn complementair aan het ERP systeem.Per 1 november 2017 introduceren wij voor de unit van Peter Bos de nieuwe merknaam: Qonsío. Met onder andere FMP, Treasury, TMS, Audition/SBR en Salaris Online heeft Qonsío toonaangevende expertoplossingen waarmee het de markt bedient. U profiteert van de sterke partneroplossingen van Ortec Finance en Unit4 en wordt tevens ondersteund met de expertise van ons team van financiële experts in de woningcorporatiebranche.

Qonsío gaat u dus vanaf 1 november tegenkomen.

Voor meer informatie over Qonsío kijk op: www.qonsio.nl