Ook Beter Wonen Vechtdal Live met digitale factuurverwerking

28 juni 2017

Steeds meer woningcorporaties verwerken facturen digitaal. Deze week was het de beurt aan Beter Wonen Vechtdal om live te gaan met dit proces. In een feestelijke bijeenkomst werd het startsein gegeven bij de Hardenbergse corporatie. Het proces digitale factuurverwerking is geïntegreerd binnen het primaire systeem BIS.


NCCW consultant Michiel Le Noir demonstreert het proces en de voordelen ervan voor de medewerkers van Beter Wonen Vechtdal.

Digitale factuurverwerking kent veel voordelen. Zo raken facturen niet meer zoek, is de factuur op elke gewenste plek opvraagbaar en is altijd inzichtelijk in welke fase van het proces de factuur zich bevindt. Daarnaast vindt er een aanzienlijke tijdsbesparing plaats door minder invoerhandelingen, minder controlehandelingen door een optimale procuratie-regeling, snellere beantwoording van informatievragen en een sneller verloop van het controleproces. 

Afhankelijk van het type factuur (papier, digitaal, XML) en de mate van procesintegratie, kan het aantal handelingen aanzienlijk gereduceerd worden. Alle stappen binnen het proces worden bewaakt met direct inzicht in de meetresultaten.

Ook interesse om aan de slag te gaan met digitale factuurverwerking? Klik hier