Eenvoudige stuur- en verantwoordingsinformatie

22 juni 2017

Om goede beslissingen te nemen en sturing te geven is betrouwbare en eenvoudige informatievoorziening onmisbaar. Uw primaire systeem bevat veel informatie. NCCW biedt handige tools om die informatie op een eenvoudige manier te ontsluiten. Zowel realtime als op basis van historische gegevens, die periodiek worden aangevuld.

NCCW biedt hiervoor onder andere de volgende tools:

NOA Reporting
Op basis van actuele gegevens, die direct uit uw systeem worden gehaald, stelt NOA Reporting u in staat tactische- en operationele (management)informatie samen te stellen. De rapporten kunnen naar eigen inzicht en wens worden samengesteld. Ook lay-out technisch bevat NOA Reporting ongekend veel mogelijkheden. Rapporten worden eenmalig samengesteld en gebruikers kunnen deze daarna op elk gewenst moment actualiseren.

DataWareHouse
Op basis van historische gegevens, die periodiek worden aangevuld, stelt DataWareHouse u in staat strategische (management)informatie samen te stellen. DataWareHouse is met name geschikt om trendmatige ontwikkelingen in beeld te brengen. 

Ondersteuning
Om optimaal van onze tools gebruik te maken kunt u één van onze BI-specialisten inschakelen. Zij kunnen u ondersteunen met het maken van de door u gewenste rapportages. U kunt het eigenlijk niet zo gek bedenken of zij kunnen er een rapportage van maken die u daarna telkens weer kunt verversen en gebruiken. Naast dat u de gewenste rapportages heeft, krijgt u ook een goed beeld van hoe goed uw systeem is gevuld met gegevens.

Meer informatie of ondersteuning? Klik hier en wij nemen contact met u op.