Ilse Rosendaal en Peter Bos nemen stokje over van Wibo Pollmann

24 mei 2017

Per 1 juli 2017 neemt Wibo Pollmann afscheid van ICT-dienstverlener voor woningcorporaties NCCW. Het Almeerse bedrijf heeft ter vervanging twee managing directors aangesteld die elk hun focus krijgen op een onderdeel. Ilse Rosendaal wordt managing director van het onderdeel met hierin de eigen software oplossingen van NCCW, inclusief webspecialist ProImpact. Peter Bos wordt managing director van het onderdeel met de expertproducten, waarvan partnerships zijn met sterke partijen als Unit4 en Ortec Finance.

Pollmann gaat, na ruim 10 jaar aan het roer te hebben gestaan bij NCCW, zich als ondernemer verder richten op o.a. interim management. Wibo Pollmann: “Na 11,5 jaar bij NCCW te hebben gewerkt, wordt het tijd voor iets anders. Ik laat een bloeiend bedrijf achter en daar ben ik trots op. We hebben de afgelopen jaren een strategie bepaald met als speerpunten klanttevredenheid, ketenintegratie en kostenverlaging voor onze klanten. De ingeslagen weg heeft geleid tot een bedrijf met sterke financiële zekerheid en continuïteit voor onze klanten”. 

De nieuwe managing director van het onderdeel met de eigen software van NCCW, Ilse Rosendaal, komt over van Quantaris. Ilse Rosendaal: “We bouwen door op het sterke fundament BIS en breiden dit uit met zaken waar onze klanten echt behoefte aan hebben zoals ketenintegratie, portalen en apps, efficiency en een geweldige user experience. We maken van BIS, de Corporatie Cloud, de portalen en apps een all-in concept dat als één geïntegreerd product wordt aangeboden. Dus een primair systeem inclusief een huurders- en medewerkersportaal, ESB-dienst en ketenprocessen. Alle aandacht en investeringen zijn erop gericht de NCCW klanten volledig te bedienen en ontzorgen”.
De nieuwe managing director van de expertproducten, Peter Bos, is een bekende in de markt. Hij was eerder commercieel directeur van NCCW. Peter Bos: “We hebben partnerships met sterke partners, zoals Unit4 en Ortec. De oplossingen die we van deze partijen in de markt aanbieden, koppelen we reeds aan alle relevante leveranciers in de markt. Ze zijn aanvullend en bieden, samen met onze specialistische kennis, op specifieke gebieden een grote meerwaarde voor woningcorporaties en vastgoedbedrijven”.     

NCCW
NCCW levert ICT-oplossingen voor de sociale en commerciële vastgoedmarkt. Meer dan de helft van alle corporaties maakt gebruik van één of meer diensten van NCCW. NCCW biedt de corporatiebranche open bedrijfsinformatiesystemen en toepassingen ter ondersteuning van primaire en niet primaire processen. Samen vormen zij een stevig fundament voor een effectieve en efficiënte inrichting van de bedrijfsvoering, met een hogere klanttevredenheid en lagere bedrijfslasten tot gevolg. In 2016 heeft NCCW zich aangesloten bij TSS (Total Specific Solutions), de marktleider op het gebied van Vertical Market Software. Door de overname heeft NCCW een groot bedrijf achter zich met financiële investeringskracht en expertise, terwijl een decentraal model wordt gehanteerd waarbij de kracht van NCCW in tact blijft. Corporaties geven aan veel vertrouwen in de toekomst van NCCW te hebben. De dienstverlening van NCCW werd het afgelopen jaar door klanten gewaardeerd met gemiddeld een ruime acht.