SCW Tiel verlengt contract BIS NOA met 7 jaar

22 december 2014

Met een duur van 7 jaar hebben SCW Tiel en NCCW hun samenwerking verlengd. De corporatie uit de Betuwe gaat ook de komende jaren gebruikmaken van BIS NOA.

SCW Tiel en NCCW hebben hun samenwerking met de duur van 7 jaar verlengd. De corporatie uit de Betuwe gaat ook de komende jaren gebruikmaken van BIS NOA.  

Bas de Bruijn, manager Financiën en Informatisering bij SCW: "We gaan met de verlenging over een kwart eeuw gebruik van BIS heen. We kunnen met de basis van BIS NOA prima uit de voeten en hebben geen reden om ons heen te kijken. We kiezen hiemee voor stabiliteit en zekerheid, zodat we ons kunnen focussen op andere zaken dan het primaire systeem.'  Bij de ondertekening werden handen geschud en werd uiteraard een foto gemaakt. V.l.n.r. op de foto: Bas de Bruijn (manager Financiën en Informatisering SCW Tiel), Herman Suijdendorp (bestuurder SCW Tiel), Peter Bos (manager Sales NCCW) en Chantal Benabou (accountmanager NCCW). 

Over SCW
SCW zorgt voor kwalitatief goede en duurzame woningen voor mensen die niet in hun eigen woonbehoefte kunnen voorzien. Daarbij wordt verder gekeken dan de woning en wordt ook verantwoordelijkheid genomen om te werken aan leefbare en vitale wijken en buurten. Een opgave die samen met gemeente, bewoners en andere maatschappelijke partners wordt opgepakt. Ieder vanuit zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. SCW is een netwerkorganisatie die duurzame relaties aangaat met partners onder andere op het gebied van ICT. NCCW past prima in deze structuur van netwerkorganisatie en de flexibele schil die daarbij hoort. Met de verlenging van het contract wordt de duurzame relatie nogmaals onderstreept.


Kijk voor meer informatie over SCW Tiel op: www.scw.nl