Property Management

NCCW Property Management is een bedrijfsinformatiesysteem:

  • dat makkelijk aan te passen is door u zelf
  • dat écht samenwerkt met andere systemen in de keten
  • met een krachtige financiële, onderhouds-, vastgoed- en verhuurmodule inclusief portaal
  • waarin stuur- en verantwoordingsinformatie snel en eenvoudig beschikbaar is en makkelijk deelbaar
  • dat overal, veilig en op elk moment beschikbaar is - any place, any time, any device
  • waarmee u wordt ontzorgd

 

Verandering gericht op de vooruitgang

De wereld van woningcorporaties verandert. Zowel op politiek, economisch en sociaal gebied worden continu nieuwe eisen gesteld aan uw organisatie. Ook uw klanten veranderen. Ze willen hun eigen keuzes maken, hun eigen zaken regelen, geïnformeerd zijn en wel 24 uur per dag. De moderne corporatie is een organisatie die effectief en efficiënt samenwerkt met huurders én partners. Property Management helpt u hierbij, niet eenmalig maar continu.

Property Management is een flexibel bedrijfsinformatiesysteem, gebaseerd op best-practice. De complete functionaliteit is volledig afgestemd op de wereld van woningcorporaties. De opzet en architectuur maken het mogelijk om snel in te spelen op veranderingen in de markt. U hoeft niet meer voor elke kleine aanpassing naar uw leverancier maar u staat zelf aan het roer. Echt flexibel met Property Management betekent dat u zelf bepaalt welke informatie u wilt en niet het systeem!

Property Management heeft een krachtige financiële-, onderhouds-, vastgoed- en verhuurmodule. Complete en gebruiksvriendelijke functionaliteit waarmee u uw klanten optimaal kunt bedienen. Via een portaal beschikt u over alle relevante informatie (eventueel uit systemen van derden) op één scherm.

Property Management maakt gebruik van de VERA- en CORA-standaarden, wordt inclusief integratieplatform (ESB+) geleverd en is dus eenvoudig te koppelen aan systemen van derden. Processen die zich buiten uw corporatie afspelen, zoals het dagelijks onderhoud van uw bezit, worden volledig in de cloud afgewerkt. Alle gegevens worden slechts één keer vastgelegd. De kwaliteit gaat omhoog en uw kosten gaan naar beneden. Ketenpartners, dus ook de huurders, hebben altijd inzicht in de voortgang van de relevante processen. 

Met Property Management is stuur- en verantwoordingsinformatie uit uw systeem halen gemakkelijker dan ooit. Operationele rapporten en managementrapportages zorgen voor grip op bedrijfsprocessen en geven inzicht in hoe uw organisatie presteert zodat u proactief kunt bijsturen. Er zijn standaardrapporten en flexibele tools om eenvoudig zelf rapportages te maken en het mooiste is: na elke update van de software blijven uw rapporten gewoon werken.

Property Management is een cloud-oplossing. Dit betekent dat u altijd de nieuwste software tot uw beschikking heeft, aangepast aan nieuwe wet- en regelgeving en volledig voor u getest. Kortom, u heeft geen omkijken meer naar uw automatisering. Dat is wat wij met ontzorgen bedoelen!

“Property Management is het enige pakket dat écht gericht is op samenwerken!”

Interesse voor een demo (of meer informatie)? Klik hier en wij nemen contact met u op.

 

 

Modules

Activa

Activa

De module Activa is dé oplossing voor de grote veranderingen in de activa registratie als gevolg van de RJ645. Gebouwd door Unit4 en ingericht door NCCW. Dat maakt de module Activa bij uitstek geschikt voor gebruik in de (sociale) huursector.

De gevolgen van de RJ645 zijn groot voor de activa registratie binnen de (sociale) huursector. Een verplichte registratie op VHE-niveau waar voorheen een registratie op complex-niveau voldoende was. Geautomatiseerde ondersteuning, de inzet van de module Activa, helpt u hierbij. 

CRM

CRM

Uitgebreide vastlegging en monitoring van klantgegevens, klantcontacten, selecties en het opbouwen van klantdossiers. Alle contacten worden geregistreerd (huurders, bedrijven, verenigingen). Dit contact blijft altijd uniek en wordt met een rol verbonden aan de organisatie (CORA).

Financiën

Financiën

Een vooruitstrevende, krachtige en flexibele oplossing om de dagelijkse administratie (debiteuren- en crediteurenbeheer etc.) uit te voeren en controle te houden over de inkomsten en uitgave. Natuurlijk de mogelijkheid om vaste activa te registreren en afschrijvingen op verschillende manieren uit te voeren, conform de richtlijnen voor de jaarverslaggeving (RJ645).

Huurdersportaal

Huurdersportaal

Klanten regelen voortaan zelf online hun zaken en vinden antwoord op hun vragen. Hiermee ontlast u de frontoffice en vergroot u de service en efficiency van uw organisatie. Dit 24 uur per dag en 7 dagen per week. De wereld verandert en wij veranderen mee!

 
Management- en stuurinformatie

Management- en stuurinformatie

Operationele rapporten, lijsten, overzichten en managementrapportages zorgen voor grip op bedrijfsprocessen en geven inzicht in hoe de organisatie presteert. Property Management zorgt o.a. voor transparantie, Corporate Governance en sturingsinformatie.

Medewerkerportaal

Medewerkerportaal

Snel en eenvoudig. Elke medewerker kan vanuit zijn eigen portaal alle relevante informatie benaderen en bewerken. Via dit portaal andere systemen van ketenpartners benaderen is mogelijk waardoor echt samenwerken mogelijk is.

Onderhoud

Onderhoud

Samenwerken met ketenpartners optima forma! De dagelijkse geplande- maar ook niet-planmatig onderhoud in een systeem zorgt voor een enorme efficiencywinst en bespaart de organisatie veel kosten.

Projecten

Projecten

De mogelijkheid om projecten aan te maken, te beheren en te administreren. Werkzaamheden koppelen via tijdschrijven. Facturen voortvloeiend uit projecten worden aangemaakt in de projectmodule, betalingen worden direct verwerkt. Mogelijkheid om rapporten te maken en te tonen. Koppelen van inkoop, verkoop en uren zorgt ervoor dat het gehele traject van projectinitiatie tot –afhandeling is afgedekt.

 

Vastgoed en verhuur

Vastgoed en verhuur

Perfecte bemiddeling in onroerend goed bij aankoop, verkoop en verhuur en schatting en evaluatie van onroerend goed vragen een krachtig en flexibel systeem. Met Property Management zijn de dagelijkse handelingen voor het verhuren van vastgoedobjecten en het leveren van bijbehorende diensten eenvoudig uit te voeren. Hogere efficiency tegen lagere kosten.