Contact opnemen

Markenlaan 1, 1355 BA Almere

Postbus 50088, 1305 AB Almere

Tel. 036-539 19 22

info@nccw.nl

Routebeschrijving

Over NCCW

NCCW is een moderne ICT-dienstverlener met een rijke historie. NCCW biedt een totaaloplossing voor de woningcorporatiebranche. Een bedrijf met hart voor de sociale huursector. Samen dragen we er zorg voor dat de processen bij corporaties optimaal en efficiënt verlopen en dat de klanttevredenheid wordt verhoogd. Dankzij NCCW kunnen ruim 1,5 miljoen huurders en duizenden leveranciers 24/7 online hun zaken afhandelen met de corporatie. 

Corporaties staan voor grote maatschappelijke uitdagingen, zoals stedelijke vernieuwing, vergrijzing, de economische crisis en immigratie. NCCW volgt deze brancheontwikkelingen op de voet. Om hier goed op in te spelen heeft de branche uitstekende informatiesystemen nodig. En deze kwalitatief hoogwaardige en innovatieve informatiesystemen levert NCCW! 

De hosting vindt plaats in ons eigen state-of-the-art datacenter. Vanuit dit zeer moderne en goed geoutilleerde ASP (application service providing) centrum, een van de grootste van Nederland, bedienen we zo'n 10.000 werkplekken met de modernste technologie. Met ca. 180 medewerkers ondersteunt NCCW ruim de helft van het aantal woningcorporaties in Nederland.

In 2016 is NCCW onderdeel geworden van Total Specific Solutions (TSS), het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux. NCCW vormt hiermee één van de verticals (Vastgoed) van TSS. 

Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien een vraag of opmerking heeft. Dat kan zijn over onze ERP-systemen of oplossingen, maar ook over vacatures of support. Wilt u dan even de tijd nemen en het onderstaande formulier invullen? Wij zullen dan enthousiast uw vraag of opmerking oppakken en beantwoorden. NCCW ontzorgt!

Evenementen en bijeenkomsten

Evenementen en bijeenkomsten

Gebruikersvereniging

Gebruikersvereniging