Oplossingen

NCCW ontzorgt met ERP-systeem onafhankelijke oplossingen, specifiek voor vastgoedbedrijven, zodat u écht met anderen in de keten kunt samenwerken. 

Onze medewerkers zijn meesters in hun vak en bieden u bewezen en innovatieve oplossingen. Hieronder vindt u de oplossingen terug die NCCW kan aanbieden naast haar ERP-systemen. De oplossingen zijn ook te gebruiken en te koppelen aan andere ERP-systemen.

 

 

Corporatie Cloud

Corporatie Cloud

Om uw klanttevredenheid hoog en uw kosten laag te houden, is procesgestuurd werken een must. Veel van uw processen lopen door meerdere systemen, afdelingen en organisaties. De Corporatie Cloud is een BPM-platform dat uw medewerkers, partners en bestaande applicaties optimaal met elkaar laat samenwerken.

Interim/detachering

Interim/detachering

Speciaal voor woningcorporaties die tijdelijk een medewerker nodig hebben als gevolg van bijvoorbeeld vakantie, zwangerschap, ziekte, een openstaande vacature of een tijdelijke piekbelasting bieden wij NCCW Interim. Specialisten die tijdelijk werk over kunnen nemen of voor langere tijd werkzaam in uw organisatie kunnen zijn. Wij zorgen ervoor dat het werk gewoon door kan gaan. 

NCCW ontzorgt!

Activa Module

Activa Module

De Activa  Module is dé oplossing  voor de grote veranderingen in de activa registratie als gevolg van de RJ645. 

Asset Management

Asset Management

Lees hier meer over de oplossingen die NCCW biedt op het gebied van Asset Management zoals FMP, Treasury, Strategisch Vastgoed Beleid en IntraWIS.

Unit4 Salaris Online

Unit4 Salaris Online

Op het gebied van salarisverwerking is Unit4 de marktleider in Nederland. Maandelijks ontvangen ruim drie miljoen Nederlanders hun salarisstrook via de software van Unit4. NCCW en Unit4 hebben Salaris Online beschikbaar gemaakt voor woningcorporaties. 

Inspectie App

Inspectie App

Voor het inspecteren van de woning op locatie is er de Inspectie App. Het middel bij uitstek dat de inspecteur in staat stelt de voor- en of eindopname op locatie af te handelen.

 

Stuur- en verantwoordingsinformatie

Stuur- en verantwoordingsinformatie

Om goede beslissingen te nemen en sturing te geven is betrouwbare en eenvoudige informatievoorziening onmisbaar. Uw primaire systeem bevat veel informatie. NCCW biedt handige tools om die informatie op een eenvoudige manier te ontsluiten. Daarnaast bieden wij BI-specialisten die u kunnen ondersteunen met het maken van rapportages. 

Audition

Audition

Met UNIT4 Audition stelt u efficiënt betrouwbare jaarrekeningen en periodieke rapportages op. U bespaart veel tijd en krijgt een meer transparante en duidelijke jaarrekening.